WRF Run in Amazon fails with Segmentation Error

Having problems running WRFSI?

WRF Run in Amazon fails with Segmentation Error

Postby niazmd » Tue Dec 10, 2019 11:22 am

I am running WRF in an Amazon Cluster. WRF used to run perectly for few months. Presently WRF runs but fails after few seconds as follows: We tested with higher memory nodes and no success.
Please help

WRF NUMBER OF TILES = 1
mediation_integrate.G 1943 DATASET=HISTORY
mediation_integrate.G 1944 grid%id 2 grid%oid 2
Timing for Writing wrfout_d02_2019-11-26_00:00:00 for domain 2: 0.93353 elapsed seconds
Tile Strategy is not specified. Assuming 1D-Y
WRF TILE 1 IS 1 IE 36 JS 1 JE 18
WRF NUMBER OF TILES = 1
Timing for main (dt= 10.00): time 2019-11-26_00:00:10 on domain 2: 2.23725 elapsed seconds
Timing for main (dt= 10.00): time 2019-11-26_00:00:20 on domain 2: 0.39598 elapsed seconds
Timing for main (dt= 10.00): time 2019-11-26_00:00:30 on domain 2: 0.39401 elapsed seconds
Timing for main (dt= 30.00): time 2019-11-26_00:00:30 on domain 1: 7.29134 elapsed seconds
Timing for main (dt= 10.50): time 2019-11-26_00:00:40 on domain 2: 0.42263 elapsed seconds
Timing for main (dt= 10.50): time 2019-11-26_00:00:51 on domain 2: 0.39040 elapsed seconds
Timing for main (dt= 10.50): time 2019-11-26_00:01:01 on domain 2: 0.39476 elapsed seconds
Timing for main (dt= 31.50): time 2019-11-26_00:01:01 on domain 1: 1.91334 elapsed seconds
Timing for main (dt= 11.03): time 2019-11-26_00:01:12 on domain 2: 0.43283 elapsed seconds
Timing for main (dt= 11.03): time 2019-11-26_00:01:23 on domain 2: 0.39059 elapsed seconds
Timing for main (dt= 11.03): time 2019-11-26_00:01:34 on domain 2: 0.38185 elapsed seconds
Timing for main (dt= 33.08): time 2019-11-26_00:01:34 on domain 1: 1.88445 elapsed seconds
Timing for main (dt= 11.58): time 2019-11-26_00:01:46 on domain 2: 0.41587 elapsed seconds
Timing for main (dt= 11.58): time 2019-11-26_00:01:57 on domain 2: 0.38519 elapsed seconds
Timing for main (dt= 11.58): time 2019-11-26_00:02:09 on domain 2: 0.39306 elapsed seconds
Timing for main (dt= 34.73): time 2019-11-26_00:02:09 on domain 1: 1.86403 elapsed seconds
Timing for main (dt= 12.16): time 2019-11-26_00:02:21 on domain 2: 0.42098 elapsed seconds
Timing for main (dt= 12.16): time 2019-11-26_00:02:33 on domain 2: 0.38143 elapsed seconds
Timing for main (dt= 12.16): time 2019-11-26_00:02:45 on domain 2: 0.38209 elapsed seconds
Timing for main (dt= 36.47): time 2019-11-26_00:02:45 on domain 1: 1.84071 elapsed seconds
Timing for main (dt= 12.76): time 2019-11-26_00:02:58 on domain 2: 0.41804 elapsed seconds
Timing for main (dt= 12.76): time 2019-11-26_00:03:11 on domain 2: 0.37892 elapsed seconds

Program received signal SIGSEGV: Segmentation fault - invalid memory reference.

Backtrace for this error:
#0 0x7F94A841C777
#1 0x7F94A841CD7E
#2 0x7F94A7B54CAF
#3 0x1C803D7 in taugb3.5948 at module_ra_rrtmg_lw.f90:?
#4 0x1CA1309 in __rrtmg_lw_taumol_MOD_taumol
#5 0x1CB91B6 in __rrtmg_lw_rad_MOD_rrtmg_lw
#6 0x1CCD137 in __module_ra_rrtmg_lw_MOD_rrtmg_lwrad
#7 0x1791078 in __module_radiation_driver_MOD_radiation_driver
#8 0x187D914 in __module_first_rk_step_part1_MOD_first_rk_step_part1
#9 0x1240F80 in solve_em_
#10 0x111A805 in solve_interface_
#11 0x476130 in __module_integrate_MOD_integrate
#12 0x476711 in __module_integrate_MOD_integrate
#13 0x408393 in __module_wrf_top_MOD_wrf_run
niazmd
 
Posts: 4
Joined: Wed May 22, 2019 9:26 am

Return to Runtime Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests