Restart Problem 0h

Having problems running the WRF Preprocessing Sysmte (WPS)?

Restart Problem 0h

Postby FranciscoJavierDiaz » Thu Jul 11, 2019 3:53 am

Good Morning:

I have a problem with my restart execution. All wrfrst files are generated. except for the 0h.

My namelist.input is the following:

&time_control
run_days = 30,
run_hours = 0,
run_minutes = 0,
run_seconds = 0,
start_year = 2016, 2016, 2016, 2016,
start_month = 01, 01, 01, 01,
start_day = 13, 13, 13, 13,
start_hour = 00, 00, 00, 00,
start_minute = 00, 00, 00, 00,
start_second = 00, 00, 00, 00,
end_year = 2016, 2016, 2016, 2016,
end_month = 02, 02, 02, 02,
end_day = 13, 13, 13, 13,
end_hour = 00, 00, 00, 00,
end_minute = 00, 00, 00, 00,
end_second = 00, 00, 00, 00,
interval_seconds = 10800,
input_from_file = .true.,.true.,.true.,.true.,
history_interval = 60, 60, 60, 60,
frames_per_outfile = 168, 168, 168, 168,
restart = .false.,
restart_interval = 2880,
io_form_history = 2,
write_hist_at_0h_rst = .true.,
io_form_restart = 2
io_form_input = 2
io_form_boundary = 2
debug_level = 0
auxinput4_inname = "wrflowinp_d<domain>",
auxinput4_interval = 180,
io_form_auxinput4 = 2,

/

&domains
max_dom = 3,
time_step = 60,
s_we = 1, 1, 1, 1,
s_sn = 1, 1, 1, 1,
s_vert = 1, 1, 1, 1,
e_we = 338, 151, 151, 151,
e_sn = 338, 151, 151, 151,
e_vert = 50, 50, 50, 50,
eta_levels = 1, 0.998, 0.996, 0.994, 0.992, 0.99, 0.985, 0.98, 0.974, 0.97, 0.965, 0.96, 0.955, 0.95, 0.945, 0.94, 0.935, 0.93, 0.925, 0.92, 0.915, 0.91, 0.905, 0.9, 0.89, 0.88, 0.87, 0.86, 0.85, 0.84, 0.83, 0.82, 0.81, 0.8, 0.75, 0.7, 0.65, 0.6, 0.55, 0.5, 0.45, 0.4, 0.35, 0.3, 0.25, 0.2, 0.15, 0.1, 0.05, 0 ,
p_top_requested = 5000,
num_metgrid_levels = 27,
num_metgrid_soil_levels = 4,
dx = 27000, 9000, 3000, 1000,
dy = 27000, 9000, 3000, 1000,
grid_id = 1, 2, 3, 4,
parent_id = 1, 1, 2, 3,
i_parent_start = 1, 144, 50, 50,
j_parent_start = 1, 144, 50, 50,
parent_grid_ratio = 1, 3, 3, 3,
parent_time_step_ratio = 1, 3, 3, 3,
feedback = 0,
max_ts_locs = 5,


/

&physics
mp_physics = 0, 0, 5, 5,
ra_lw_physics = 1, 1, 1, 1,
ra_sw_physics = 1, 1, 1, 1,
radt = 27, 9, 3, 1,
sf_sfclay_physics = 2, 2, 2, 2,
sf_surface_physics = 2, 2, 2, 2,
num_soil_layers = 4,
bl_pbl_physics = 2, 2, 2, 2,
bldt = 0, 0, 0, 0,
cu_physics = 1, 0, 0, 0,
cudt = 0, 0, 0, 0,
num_land_cat = 21,
o3input = 0,
traj_opt = 1,
sst_update = 1,
/

&fdda
gfdda_interval_m = 0, 0, 0,
gfdda_end_h = 0, 0, 0,
/

&dynamics
w_damping = 0,
diff_opt = 1,
km_opt = 4,
diff_6th_opt = 0, 0, 0,
diff_6th_factor = 0.12, 0.12, 0.12,
base_temp = 290.
damp_opt = 0,
zdamp = 5000., 5000., 5000.,
dampcoef = 0.2, 0.2, 0.2,
khdif = 0, 0, 0,
kvdif = 0, 0, 0,
non_hydrostatic = .true., .true., .true.,
moist_adv_opt = 1, 1, 1,
scalar_adv_opt = 1, 1, 1,
/

&bdy_control
spec_bdy_width = 5,
spec_zone = 1,
relax_zone = 9,
spec_bdy_width = 10,
spec_exp = 0.,
specified = .true., .false.,.false., .false.,
nested = .false., .true., .true., .true.,
/

&grib2
/

&namelist_quilt
nio_tasks_per_group = 0,
nio_groups = 1,
/

I execute, real and wrf.exe in first loop, and only wrf.exe in the second loop.

Thanks.
FranciscoJavierDiaz
 
Posts: 1
Joined: Thu Jul 11, 2019 3:26 am

Return to Runtime Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests