times of wrf output are wrong

Discussions related to the use of ARWPost

times of wrf output are wrong

Postby cycle_13 » Mon Feb 13, 2012 11:01 pm

the output of wrf file are not at the right hourly time, i use :ncdump to see the variable of times, it looks like this:
"2011-07-17_00:00:00",
"2011-07-17_01:00:45",
"2011-07-17_02:00:09",
"2011-07-17_03:00:54",
"2011-07-17_04:00:18",
"2011-07-17_05:01:03",
"2011-07-17_06:00:27",
"2011-07-17_07:01:12",
"2011-07-17_08:00:36",
"2011-07-17_09:00:00",
"2011-07-17_10:00:45",
"2011-07-17_11:00:09",
"2011-07-17_12:00:54",
"2011-07-17_13:00:18",
"2011-07-17_14:01:03",
"2011-07-17_15:00:27",
"2011-07-17_16:01:12",
"2011-07-17_17:00:36",
"2011-07-17_18:00:00",
"2011-07-17_19:00:45",
"2011-07-17_20:00:09",
"2011-07-17_21:00:54",
"2011-07-17_22:00:18",
"2011-07-17_23:01:03",
"2011-07-18_00:00:27" ;
In namelist, I set the output interval is 1 hour,but you can see there always some seconds after the exactly right time, so does anybody have this kind of experience or some solution?
Thank you.
cycle_13
 
Posts: 27
Joined: Mon Jun 21, 2010 8:48 pm

Re: times of wrf output are wrong

Postby cycle_13 » Tue Feb 14, 2012 1:26 am

I know that maybe the problem is the choosing of time step, I change the time step and rerun the model , it seems that all domain are save at the same time.
Thank all of you.
cycle_13
 
Posts: 27
Joined: Mon Jun 21, 2010 8:48 pm


Return to ARWPost

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron