Problem with run command

Any issues with the actual running of the WRF.

Problem with run command

Postby avi » Fri Jul 08, 2011 2:49 am

I installed and Compiled the software wrf and wps and ncl, And now I reached that page in the installation guide:

http://www.mmm.ucar.edu/wrf/OnLineTutor ... index.html

The first and second step I made, I'm in the third stage running the command. / Geogrid.exe, for the first time I ran the command I forgot I had to change the path on namelist.wps
So I changed the path, then I ran again, then he writes me another mistake, someone might know what the error says, and how do I fix it?.
Here is the error:

user@user-desktop:~$ cd WRF/WPS
user@user-desktop:~/WRF/WPS$ ./geogrid.exe
Parsed 21 entries in GEOGRID.TBL
Processing domain 1 of 2
ERROR: Could not open /mmm/users/wrfhelp/WPS_GEOG/topo_10m/index
user@user-desktop:~/WRF/WPS$ ./geogrid.exe
At line 126 of file gridinfo_module.f90 (unit = 10, file = 'namelist.wps')
Fortran runtime error: Invalid string input in item 0

user@user-desktop:~/WRF/WPS$
avi
 
Posts: 19
Joined: Mon Mar 29, 2010 6:36 am

Re: Problem with run command

Postby avi » Fri Jul 08, 2011 3:47 am

Thank you, but I managed to find the mistakes, and now everything is fine.
avi
 
Posts: 19
Joined: Mon Mar 29, 2010 6:36 am

Re: Problem with run command

Postby tmic » Tue Jul 09, 2013 3:44 pm

Hi, I am having the same issue. When I run ./geogrid.exe this is the error I receive-> ERROR: Could not open $dataGeo/geog/topo_10m/index
Would you mind sharing the fix you found?

Thanks!
tmic
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 09, 2013 3:42 pm

Re: Problem with run command

Postby tmic » Wed Jul 10, 2013 8:39 am

...and I figured it out as well :)
tmic
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 09, 2013 3:42 pm

Re: Problem with run command

Postby ronronronron » Thu Oct 25, 2018 2:28 am

Hi. How did you guys solve it?
ronronronron
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 24, 2018 12:26 am


Return to Runtime Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests