data was not created while runninf ./wrf.exe

Any issues with the actual running of the WRF.

data was not created while runninf ./wrf.exe

Postby kanaujia_wrf » Wed Apr 03, 2019 8:59 am

hi,

i am getting trouble while running ./wrf.exe ,
when i am running mpirun -np 2 ./wrf.exe. these 2 rsl.file was generated attached below,
i am not getting an output file.

if you get time please take a look

rsl.error.0000

taskid: 0 hostname: localhost.localdomain
module_io_quilt_old.F 2931 F
Quilting with 1 groups of 0 I/O tasks.
Ntasks in X 1 , ntasks in Y 1
*************************************
Configuring physics suite 'conus'

mp_physics: 8 8
cu_physics: 6 6
ra_lw_physics: 4 4
ra_sw_physics: 4 4
bl_pbl_physics: 2 2
sf_sfclay_physics: 2 2
sf_surface_physics: 2 2
*************************************
WRF V4.0 MODEL
*************************************
Parent domain
ids,ide,jds,jde 1 37 1 37
ims,ime,jms,jme -4 42 -4 42
ips,ipe,jps,jpe 1 37 1 37
*************************************
DYNAMICS OPTION: Eulerian Mass Coordinate
alloc_space_field: domain 1 , 63174544 bytes allocated
med_initialdata_input: calling input_input
Input data is acceptable to use: wrfinput_d01
Timing for processing wrfinput file (stream 0) for domain 1: 0.00659 elapsed seconds
Max map factor in domain 1 = 1.06. Scale the dt in the model accordingly.
INPUT LandUse = "MODIFIED_IGBP_MODIS_NOAH"
LANDUSE TYPE = "MODIFIED_IGBP_MODIS_NOAH" FOUND 33 CATEGORIES 2 SEASONS WATER CATEGORY = 17 SNOW CATEGORY = 15
INITIALIZE THREE Noah LSM RELATED TABLES
Skipping over LUTYPE = USGS
LANDUSE TYPE = MODIFIED_IGBP_MODIS_NOAH FOUND 20 CATEGORIES
INPUT SOIL TEXTURE CLASSIFICATION = STAS
SOIL TEXTURE CLASSIFICATION = STAS FOUND 19 CATEGORIES
ThompMP: computing qr_acr_qg
forrtl: severe (174): SIGSEGV, segmentation fault occurred
Image PC Routine Line Source
wrf.exe 0000000003004D23 Unknown Unknown Unknown
libpthread-2.17.s 00007FC19FADF5D0 Unknown Unknown Unknown
wrf.exe 0000000000968862 Unknown Unknown Unknown
wrf.exe 0000000001CDB4A1 Unknown Unknown Unknown
wrf.exe 0000000002306428 Unknown Unknown Unknown
wrf.exe 00000000022F3A17 Unknown Unknown Unknown
wrf.exe 0000000001C32ABA Unknown Unknown Unknown
wrf.exe 00000000018504AB Unknown Unknown Unknown
wrf.exe 0000000001321366 Unknown Unknown Unknown
wrf.exe 0000000000409213 Unknown Unknown Unknown
wrf.exe 0000000000407FC5 Unknown Unknown Unknown
wrf.exe 0000000000407F62 Unknown Unknown Unknown
libc-2.17.so 00007FC19F4233D5 __libc_start_main Unknown Unknown
wrf.exe 0000000000407E69 Unknown Unknown Unknown



and in rsl.out.0000


taskid: 0 hostname: localhost.localdomain
Quilting with 1 groups of 0 I/O tasks.
Ntasks in X 1 , ntasks in Y 1
*************************************
Configuring physics suite 'conus'

mp_physics: 8 8
cu_physics: 6 6
ra_lw_physics: 4 4
ra_sw_physics: 4 4
bl_pbl_physics: 2 2
sf_sfclay_physics: 2 2
sf_surface_physics: 2 2
*************************************
WRF V4.0 MODEL
*************************************
Parent domain
ids,ide,jds,jde 1 37 1 37
ims,ime,jms,jme -4 42 -4 42
ips,ipe,jps,jpe 1 37 1 37
*************************************
DYNAMICS OPTION: Eulerian Mass Coordinate
alloc_space_field: domain 1 , 63174544 bytes allocated
med_initialdata_input: calling input_input
Input data is acceptable to use: wrfinput_d01
Timing for processing wrfinput file (stream 0) for domain 1: 0.00659 elapsed seconds
Max map factor in domain 1 = 1.06. Scale the dt in the model accordingly.
INPUT LandUse = "MODIFIED_IGBP_MODIS_NOAH"
LANDUSE TYPE = "MODIFIED_IGBP_MODIS_NOAH" FOUND 33 CATEGORIES 2 SEASONS WATER CATEGORY = 17 SNOW CATEGORY = 15
INITIALIZE THREE Noah LSM RELATED TABLES
Skipping over LUTYPE = USGS
LANDUSE TYPE = MODIFIED_IGBP_MODIS_NOAH FOUND 20 CATEGORIES
INPUT SOIL TEXTURE CLASSIFICATION = STAS
SOIL TEXTURE CLASSIFICATION = STAS FOUND 19 CATEGORIES
ThompMP: computing qr_acr_qg
~
~
~
~
kanaujia_wrf
 
Posts: 4
Joined: Mon Mar 11, 2019 3:45 am

Re: data was not created while runninf ./wrf.exe

Postby peng » Tue Nov 12, 2019 5:42 am

I just run into the same problem as yours did you or how did you figure it out?
peng
 
Posts: 4
Joined: Mon May 27, 2019 10:10 am

Re: data was not created while runninf ./wrf.exe

Postby peng » Tue Nov 12, 2019 6:43 am

after several minunts,it got through but finally it occourd another issue
:
Program received signal SIGSEGV: Segmentation fault - invalid memory reference.

Backtrace for this error:
#0 0x7fd3d5e0d31a
#1 0x7fd3d5e0c503
#2 0x7fd3d5489f1f
#3 0x561d369e8045
#4 0x561d36a06db7
#5 0x561d36a2999b
#6 0x561d36a38d14
#7 0x561d365f6118
#8 0x561d366aa495
#9 0x561d36228d07
#10 0x561d361260c0
#11 0x561d3556ad48
#12 0x561d35503c39
#13 0x561d3550358e
#14 0x7fd3d546cb96
#15 0x561d355035c9
#16 0xffffffffffffffff
段错误 (核心已转储)
peng
 
Posts: 4
Joined: Mon May 27, 2019 10:10 am


Return to Runtime Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron