about geogrid.exe

Any issues with the actual running of the WRF.

about geogrid.exe

Postby allensaint » Mon Jan 09, 2017 9:43 pm

Can someone help me to resolve below issues?

~/WPS> ./geogrid.exe
Parsed 25 entries in GEOGRID.TBL
Processing domain 1 of 3
ERROR: Could not open ./topo_2m/index
application called MPI_Abort(MPI_COMM_WORLD, 0) - process 0

I use WRF3.8.1 and WPS3.8.1 as well.

My namelist.wps as below,
&share
wrf_core = 'ARW',
max_dom =3 ,
start_date ='2003-09-15_00:00:00','2003-09-15_00:00:00','2003-09-15_00:00:00',
end_date ='2003-09-19_18:00:00','2003-09-19_18:00:00','2003-09-19_18:00:00',
interval_seconds = 21600,
io_form_geogrid = 2,
opt_output_from_geogrid_path = './',
debug_level = 0,
/

&geogrid
parent_id = 1, 1, 2,
parent_grid_ratio = 1, 3, 3,
i_parent_start = 1, 20, 28,
j_parent_start = 1, 20, 28,
e_we = 72, 100, 91,
e_sn = 72, 100, 91,
geog_data_res = '5m','2m', '30s',
dx = 36000,
dy = 36000,
map_proj = 'mercator',
ref_lat = 36,
ref_lon = -75,
truelat1 = 36,
truelat2 = 0,
stand_lon = -75,
geog_data_path = './',
opt_geogrid_tbl_path = 'geogrid/',
ref_x = 36,
ref_y = 36,
/

&ungrib
out_format = 'WPS',
prefix = 'FILE',
/

&metgrid
fg_name = 'FILE',
io_form_metgrid = 2,
opt_output_from_metgrid_path = './',
opt_metgrid_tbl_path = 'metgrid/',

/

&mod_levs
press_pa = 201300 , 200100 , 100000 ,
95000 , 90000 ,
85000 , 80000 ,
75000 , 70000 ,
65000 , 60000 ,
55000 , 50000 ,
45000 , 40000 ,
35000 , 30000 ,
allensaint
 
Posts: 1
Joined: Mon Jan 09, 2017 9:27 pm

Re: about geogrid.exe

Postby felin » Mon Mar 13, 2017 9:37 am

"geog_data_path = './'," Where is you geog_data saved?
felin
 
Posts: 13
Joined: Sat Mar 11, 2017 9:30 am


Return to Runtime Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron