nesting WRF-NMMv2.2.1

Discuss the nesting capability within the model itself and any problems you might have run into.

nesting WRF-NMMv2.2.1

Postby christophe » Tue Mar 03, 2009 10:02 am

Hello,

I try to run the NMM (version2.2.1) with nesting without successfully.
In the WPS, I have two grid
geo_nmm.d01.nc
geo_nmm_nest.l01.nc
Then , the real_nmm.exe create wrf_input_d01 and wrfbdy_input01.
The wrf.exe crash on the first hour of simulation.
In the rsl.error, I have this message:
d02 2009-02-21_00:00:00 WARNING in nl_get_adjust_output_times: adjust_output_ti
mes applies to all domains. First arg ignored

The model run perfectly with one grid.

The NMM compiled with option NEST=1

Thank you
Christophe
christophe
 
Posts: 4
Joined: Tue Mar 03, 2009 9:46 am

Re: nesting WRF-NMMv2.2.1

Postby pegahfar_naf » Mon Aug 26, 2019 4:55 am

how did you solve your error? please let me know.
thank you
pegahfar_naf
 
Posts: 12
Joined: Sat Sep 29, 2018 9:10 am


Return to Nesting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests